Få hjälp inom lantbruk och trädgårdsskötsel

Hejsan och god eftermiddag och varmt välkomna till ett nytt inlägg. Det här med entreprenad i Östergötland får jag in många frågor och funderingar ikring, i alla fall när det är entreprenad som är inriktad mot lantbruk och trädgårdsskötsel med mera.

Min blogg är en blogg om mitt liv här på landet och på gården jag driver, och av naturliga skäl har det blivit så att de allra flesta som följer mig även dem har lantbruk. Flera av er går också i funderingar på att sadla om och skaffa er ett lantbruk, och kan jag genom min blogg vara till någon slags hjälp så är det ju bra. Hur som helst så är jag bra på att driva mitt lantbruk, men jag är totalt värdelös på att reparera lantbruksmaskiner. Jag har en hel drös av maskiner på mitt lantbruk och det händer rätt så ofta att någon av dem går sönder. Jag är därför så oerhört tacksam till att det här företaget inom entreprenad i Östergötland finns så att jag kan höra av mig dit när jag behöver hjälp. Nu då flera av er ville få en rekommendation på ett företag inom entreprenad i Östergötland så kände jag att jag skulle skriva ett inlägg om Tomca. Han som har det här företaget är väldigt duktig på att reparera lantbruksmaskiner men han har en bred kunskap inom så mycket mer, så därför tycker jag att ni alla som behöver hjälp med entreprenad av det ena eller andra slaget ska ta och lyfta på luren och slå en signal till Tomca. Inte nog med att han som har företaget är så kompetent på det han sysslar med, hans kundservice är även den väldigt bra och man känner verkligen att man får sina behov av hjälp tillgodosedda.