Nya rör i vårt gamla hus

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ett inlägg som jag skriver till er så här en kylig januarimorgon. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni sov gott i natt. Det här med vvs i Ängelholm med omnejd är vad dagens första inlägg ska handla om, och mer specifikt ska jag tipsa er om företaget som jag och min fru valde att vända oss till för ett tag sedan. Janssons VVS Teknik i Hbg AB heter det företag som vi vände oss till och som vi nu tycker så bra om. Vi har tidigare haft en hel del problem med dåligt vattentryck i duschen på tredje våning vilket berodde på gamla och dåliga rör, något som tydligen är rätt så vanligt förekommande i gamla hus, och som flera av er bor i också och därför kan ha sådana problem med rören så det är dags att byta ut dem. Om ni också tycker att det är dåligt tryck i vattenkranarna kanske det vore bra om ni tar kontakt med ett företag inom vvs , och bor ni här där vi bor är det förstås ett bra alternativ att ta kontakt med ett företag inom vvs i Ängelholm med omnejd, som Janssons VVS Teknik i Hbg AB. De anställda hos Janssons VVS Teknik i Hbg AB är också otroligt bra inom kundservice, vilket är någonting som jag och frugan verkligen uppskattar hos företag. Rörmokarna är dessutom mycket erfarna inom sitt yrke vilket såklart är det viktigaste. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Ängelholm, Landskrona och Helsingborg med omnejd att vända er till just Janssons VVS Teknik i Hbg AB. Ha nu en riktigt bra dag så hörs vi inom kort igen.